Soy-yo= dat ben ik ( Spaans)

Natuur

Als juf op de basisschool was biologie mijn favoriete vak om te onderwijzen en ik maakte dankbaar gebruik van de Boswerf in Zeist (nu CNME). Na de opleiding voor natuurgids bij de IVN en Natuurwijzer bij Natuurwijs geniet ik van het geven van (school)excursie en andere activiteiten in het bos.

Coaching

Vanuit mijn werk als (ortho)pedagoog en manager van een kinderdagverblijf voor verstandelijk gehandicapt ben ik geboeid geraakt om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en vanuit eigen kracht tot oplossingen te komen. Kleuren en de natuur zijn voor mij twee belangrijke energiebronnen en die gebruik graag ik in de begeleiding.

Kleuren

Kleuren waren een rode draad in mijn leven,  zonder daar de betekenis van te kennen. Na de opleiding van de psychologische kracht van kleur heb ik ervaren waarom de kleuren mij altijd hebben ge├»nspireerd. Nu gebruik ik kleur bewuster om lekker in mijn vel te zitten en datgene te doen wat ik graag wil doen. En mijn kennis en inspiratie over kleuren deel ik graag met anderen in workshops of individueel gesprek.

En verder..

Ben ik enthousiast, creatief en ga uit van de mogelijkheden en kansen van een ieder. Mijn handelswijze is helder en doortastend. Mijn kracht ligt in het analyseren, ontwikkelen en organiseren. Het is heerlijk om alleen te werken, maar ik geniet ook van samenwerking: mijn motto is 1+1=3.